ford logo head
ford header

Dopadljiva, moderna i izuzetno sposobna

Fiesta Van, nastala na osnovi fenomenalne Ford Fieste, prvo je Fordovo lako komercijalno vozilo koje predstavlja potpuno opredmećenje Fordovog kinetičkog dizajna. Vožnja s tim dostavnim vozilom je uzbudljiva kao i njegov izgled. Fiesta Van je praktičan, izdržljiv i nezamenjiv pratilac Vašeg posla i pouzdan učesnik u kreiranju većeg profita.

Fiesta Van se ponosi najnižom potrošnjom goriva u svojoj klasi i sniženom emisijom ugljen-dioksida (CO2), što nikako ne umanjuje njene performanse i prevozne sposobnosti. Zahvaljujući živahnim a ekonomičnim motorima, pametnim unapređenjima, najsavremenijim proizvodnim tehnologijama i izuzetnoj lakoći u upravljanju, vožnja u Fiesti Van će biti više od zadovoljstva, jer ćete, osim u natprosečnom komforu, uživati i u malim izdacima za gorivo i redovno održavanje.

Unutrašnjost dostavnog vozila Fiesta Van se može lako prilagoditi specifičnostima Vašeg poslovanja. Raspitajte se kod dilera o uslovima i pogodnostima kupovine. Ne zaboravite da će Vaša Fiesta Van, ako je registrujete za obavljanje osnovne delatnosti, biti jeftinija za iznos poreza na dodatu vrednost, koji je za pravna lica i preduzetnike pri kupovini ovakvih vozila povratan.

Unaprijedite i olakšajte Vaše poslovanje, uvećajte profit – vozite Fiestu Van!

 

Fiesta Van